Legacy: A Tribute To Leslie West - Theme For An Imaginary Western (Feat. Dee Snider, Eddie Ojeda, Mike Portnoy & Rudy Sarzo)

Ιανουαρίου 21, 2022 , , , 0 Comments


Λυρικό βίντεο για την κλασική  επιτυχία των Mountain "Theme From An Imaginary Western" από το Legacy: A Tribute To Leslie West που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου:. 

Αυτή η ηχογράφηση  περιλαμβάνει τα μέλη των Twisted Sister, Dee Snider στα φωνητικά και Eddie Ojeda στην κιθάρα, τον Mike Portnoy (Dream Theater / Flying Colors) στα τύμπανα και τον Rudy Sarzo (Quiet Riot / Ozzy Osbourne) στο μπάσο. 

Ο Snider που ήταν αγαπητός φίλος του Leslie West για δεκαετίες αναφέρει: «Ο Leslie ήταν ήρωας, φίλος, καταπληκτικός τύπος και θεός της κιθάρας. Πάντα ήθελα να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι με το αγαπημένο μου σόλο κιθάρας του  Leslie West. Έχει απήχηση σε μένα, και μου μιλάει σε τόσα πολλά επίπεδα. Είναι τιμή μου που είχα την ευκαιρία να το κάνω σε αυτό το δίσκο."

‎Φίλοι, και πολλοί που επηρεάστηκαν από τον Leslie West,‎ έχουν συνεισφέρει στο‎‎ "Legacy: A Tribute To Leslie West".‎‎Μεταξύ αυτών που έπαιξαν είναι οι Robby Krieger, Slash, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen, Randy and Tal Bachman, JETHRO TULL's Martin Barre, Joe Lynn Turner, BLACKBERRY SMOKE's Charlie Starr, THE CARS' Elliot Easton, George Lynch, Marty Friedman, Steve Morse, DIRTY HONEY's Mark Labelle και τα μέλη της μπάντας του West,‎‎ ‎‎Bobby Rondinelli και Rev Jones