Jazz Sabbath Vol. 2 / Black Sabbath

Φεβρουαρίου 01, 2022 , , 0 Comments


Δεύτερος δίσκος από τους Jazz Sabbath  που επιστρέφουν δισκογραφικά δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους

Το 50χρονο σερί ατυχίας των Jazz Sabbath έληξε το 2020 όταν τελικά κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους που είχε χαθεί. αποδεικνύοντας ότι τα τραγούδια που έγιναν διάσημα από ένα μέταλ συγκρότημα από το Birmingham  γράφτηκαν στην πραγματικότητα από αυτό το τρίο της τζαζ. 

Τώρα, επανενωμένοι μετά από 52 χρόνια, οι Jazz Sabbath μπήκαν στο στούντιο και ολοκλήρωσαν το δεύτερο άλμπουμ τους, το οποίο θα ηχογραφούσαν επίσης το 1969, αλλά λόγω νομικών διαφορών με έναν session μουσικό έπρεπε να εγκαταλειφθεί και να μην δει ποτέ το φως της δημοσιότητας... έως τώρα. 

Με την αποκάλυψη της κλοπής από το συγκρότημα από το Birmingham, ο Milton Keanes και οι συνεργάτες του μπορούν πλέον να παρουσιάσουν αυτά τα τραγούδια στην αρχική τους μορφή, γεμάτα με 52 χρόνια εμπειρίας, σθένος... και οργή. 

Το ήρεμο "Symptom Of The Universe", η πλήρης 8λεπτη έκδοση του "Paranoid" (όχι αυτή η μεταγενέστερη έκδοση του metal που όλοι γνωρίζουν) και φυσικά το τραγούδι "Black Sabbath" με το οποίο το άλλο συγκρότημα ονομάστηκε τόσο κραυγαλέα. 

Το Jazz Sabbath Vol. Το 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου σε βινύλιο, CD, κασέτα και σε όλες τις πλατφόρμες ροής/λήψης. Το κομμάτι Black Sabbath μεταδίδεται τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.